Hjärngodis för dig

Nu är Julen snart här, en tid för eftertanke och en tid för att få landa i året som gått och få upp våra förväntningar och energi inför det nya året.

I år valde vi att ersätta den vanliga chokladen med en speciellt sorts godsak – vi bjuder er på hjärngodis i form av föreläsningar och inspirationsworkshops.

Vi genomför föreläsningen på den plats som passar er bäst. För att kunna boka in en föreläsning på plats hos er behöver ni vara minst 15 personer som deltar. Vi kommer att hjälpa till med att samla in anmälningar och utskick av information till alla deltagare. Det du behöver göra är att välja en föreläsning och sprida den bland de kollegor som du vill ska delta.

Vad kan vi föreläsa om?

  1. Skapa fantastiska teams – Vi går igenom fem steg för att skapa ett fantastiskt team. Vi kommer att gå igenom de olika stegen och titta på vad du kan göra för ta ditt team till nya höjder.
  2. Utvärdera hur agila är era produkter – Jobbar du med en agil process? Har du skapat ett fantastiskt team som leder och driver sitt eget arbete? Då finns det en parameter till som du kan skruva på. I den här workshopen kommer vi att titta på några olika sätt som du kan skapa förutsättningar för din produkt att bli ännu agilare.
  3. Genomför bra code reviews – Tycker du att kodgranskningar kostar tid och inte ger tillräckligt mycket tillbaka? Det kan betyda att du inte tittar tillräckligt långt i framtiden. Precis som broccoli är värdet svårt att mäta, men det finns där. I den här workshopen så kommer vi titta på de viktigaste sakerna för att göra bra kodgranskningar.

Passa på att samla projektgruppen, ledningsgruppen eller varför inte bjuda in till en gemensam aktivitet med någon annan avdelning på ert företag.

Börja med att fylla i en intresseanmälan. Vi återkommer inom kort för att gå igenom alla detaljer, boka in en plats, dag och tid som passar dig och dina kollegor.

Hoppas vi ses snart!

De medel som vi skulle använt till chokladgodis blev istället en gåva till Star for Life, ett motivationsprogram som har syfte att få ungdomar i Sydafrika förverkliga sina drömmar.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Sigma Technology!

register