FB

”Sigma Amazing Race” på KTH – startskottet på en spännande IT-karriär

Går du på Kungliga Maskinsektionen på KTH bör du lägga Sigma på minnet redan idag. Dels för att bli vinnare i ”Sigma Amazing Race” den 10 september i Stockholm, men också för att få koll på en av Sveriges bästa arbetsgivare inom IT.

Sigma tror på framtiden, i synnerhet när vi talar om dagens studenter som kommer vara med och forma en bättre morgondag. Därför fördjupar Sigma sin relation med KTH och flera andra universitet och högskolor. Syftet är att öka integrationen mellan studentliv och arbetsliv och bygga relationer med studenter som söker en arbetsgivare som Sigma.

Från nolla på KTH till etta på arbetsmarknaden

Idag finns Sigma med vid arbetsmarknadsmässor, de arrangerar event som ”Hackers night”, är med vid ex-arbeten och engagerar sig i frågor för ökad jämställdhet i IT-branschen. Nytt för i år är att Sigma sponsrar ett nytt event för årets nollning på KTH – ”Sigma amazing race”.

Eva Björkegren på Sigma Technology i Stockholm är huvudprojektledare för eventet samt engagerad i flera andra samarbeten med universiteten i Stockholm:

– Att skapa relationer redan under studietiden utvecklar och inspirerar både studenterna och oss på Sigma. Att vara en attraktiv arbetsgivare idag och i framtiden är centralt för att vi ska fortsätta kunna stå för världsledande teknikutveckling. Vi hoppas detta nya event ska bli riktigt kul men självklart ser vi satsningen som en chans till att skapa en tidig kontakt, berättar Eva. – Vem vet hur många av dessa skarpa studenter som kommer bli mina nya medarbetare om några år, avslutar Eva.

 

 

 

Om ”Sigma Amazing Race”

Under eventet den 10 september kommer ca 400 studenter delta i en tävling där äldre och nya studenter utföruppdrag tillsammans i centrala Stockholm. Starten sker i Lilljansskogen och avslutas vid Sigmas kontor på Valhallavägen med mingel och prisutdelning.

Vill du veta mer? Kontakta:

EVA BJÖRKEGREN
Mobile: +4672-2215125
E-mail: eva.bjorkegren@sigmatechnology.com

Consulting Data IT Services Telecom