FB

Sigma etablerar kontor i Polen

DZeJi0FhgPSKwWfqCxlH

Sigma Software expanderar och etablerar sig i fler länder. Tidigare i år har man öppnat ett nytt kontor i Kiev samt i Silicon Valley, USA. Från och med augusti finns Sigma Software etablerat med verksamhet i Warszawa, Polen. 

Som långsiktig offshore-partner har Sigma Software, från sitt huvudkontor i Ukraina, levererat IT-lösningar åt företag från hela världen. Nu växer Sigma Software ytterligare genom att etablera ett nytt kontor i Warszawa, Polen. Efterfrågan på bolagets tjänster växer stadigt – tidigare i år har Sigma Software öppnat ett nytt kontor i Kiev samt etablerat verksamhet i Silicon Valley i USA

Sigma Software består idag av närmare 500 IT-specialister som med gedigen kunskap och
ny teknik hjälper sina kunder skapa nya affärsmöjligheter via avancerade IT-lösningar.

Läget på det nya kontoret är valt med omsorg i syfte att komma närmare de Europeiska
kunderna. Sigma Software satsar samtidigt på att skapa nya kundrelationer och samarbeten med lokala företag. I och med etableringen i Polen får Sigma dessutom tillgång till en omfattande IT-arbetsmarknad med hög kompetens.

 

  “Vi valde Polen bland övriga länder i Centraleuropa eftersom det påminner mycket om Ukraina, med en befolkning på 40 miljoner människor med en liknade kultur. Polen har en lång historia av högre tekniska utbildningar vilket skapar förutsättningar för att leverera duktiga IT-ingenjörer. Landet följer centraleuropeisk tidszon, vilket gör att vi enkelt kan samarbeta med partners och kunder. Dessutom är Polen ett stort logistiknav i Centraleuropa och kan med flyg nås inom bara några timmar från de största europeiska städerna”, säger Valery Krasovsky, COO på Sigma Software.

“Polen är känt för sin starka IT-bransch, som följer den Ukrainska högteknologiska sektorn med stor volym på marknaden och hög årlig tillväxt. Detta öppnar stora möjligheter för verksamhetens utveckling. Polen är dessutom erkänt som knutpunkt för nearshore-tjänster i den Europeiska Unionen “, tillägger Vladimir Beck, VD på Sigma Software.“Warszawakontoret för oss närmare våra kunder från EU-länderna, och möjliggör för oss att leverera nearshore-tjänster ännu mer effektivt och i rätt tid”.

Kontakt

E-mail  info@sigmaukraine.com 

Fredrik Sundström, kontaktperson Sverige Sigma Software
Mobil + 46 703 79 12 38
E-mail
Fredrik.sundstrom@sigma.se

Sigma Software är ett dotterbolag inom Sigmakoncernen och verksamt i Ukraina sedan 2006 och består av 460 IT-proffs.  För en fullständig bild besök http://www.sigmaukraine.com