FB

Sigma Förvärvar Green Light AB

FtyPTO0Yjcp2sNHn8xzV

”Vi har som mål att höja kvalitén ytterligare och effektivisera processerna hos våra nya kunder, samt utveckla vår nya personal”, säger Johan Edlund, VD Sigma Technology Information AB.

Johan fortsätter:

”Vi har träffat kunderna och all personal på Green Light, och vi har alla en väldigt positiv bild framåt.

Nu börjar det riktiga arbetet att visa vad Sigma Technology verkligen kan. Vi är en global leverantör av produktinformation, och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser åt våra kunder.

”Efter arbetat många år i branschen kom vi till en punkt där det var dags att sälja bolaget och gå vidare i våra liv. Resan med Green Light har varit fantastisk under alla 18 år”, säger Lennart Darås, ägare Green Light AB.

Lennart fortsätter:

”Vi har erbjudit all personal att följa med till Sigma Technology och via det säkra kompetensen till våra befintliga kunder samt att trygga framtiden för personalen. Förvärvet har fått positiv respons från både kunder och personal. Vi vet att Sigma Technology kommer lyckas driva bolaget framåt på ett framgångsrikt sätt.”

Avtalet gäller från 1 september 2016. Sigma Technology planerar även att nyanställa ytterligare personer.

För ytterligare information kontakta:

Johan Edlund, VD Sigma Technology Information AB
Mobiltelefon: +46 761 18 15 69; e-post: johan.edlund@sigmatechnology.com www.sigmatechnology.com

Lennart Darås, Ägare Green Light AB

Mobiltelefon: +46 70 52 10 14; e-post: lennart.daras@greenlightab.se

www.greenlightab.se

English version: Sigma acquires Green Light AB

Om Sigma Technology Group och Sigma

Sigma Technology Group är en global leverantör av produktinformation, embedded & software design samt offshoreutveckling. Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Vår leveransfilosofi är ”Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor på många orter i världen för att vara nära våra kunder. För mer information, besök www.sigmatechnology.com.

Sigma ägs av Danir AB och har cirka 2 800 anställda och ett nätverk av partners i 11 länder. För mer information, besök www.sigma.se.