FB

Dags för nya utmaningar

Tjena,

Nu har du klickat dig in här för att du känner att din arbetssituation skulle kunna bli bättre. Arbetssituationen är väl sällan helt perfekt, men man prioriterar olika saker i olika skeden av sitt liv. Det är lätt att bli bekväm och sluta sträva efter att förbättra sin situation. Ibland behöver man bli utmanad, eller också få en påminnelse om att man faktiskt kanske har det rätt bra.

Jag skulle vilja ta ett förutsättningslöst samtal för att se om jag skulle kunna göra din tillvaro lite bättre eller påminna dig om att du faktiskt har det rätt bra. Det får tiden och samtalet utvisa.

Jag heter Razu och jag jobbar som team lead på Sigma. Jag letar efter dig som vill jobba med mjukvara i och kring fysiska produkter. En gång i tiden skulle jag säga att vi jobbade med inbyggda system, det gör vi fortfarande. Däremot så gör vi betydligt mycket mer idag. Det är otroligt mycket mer mjukvara i produkterna idag, så idag gör vi mer. Det är allt från att fortfarande koda microcontrollers till att sitta i mellanlager där vi t ex kan skriva på ett HMI eller på högre nivå där vi kan utveckla allt från styrsystem, applikationer och autonoma system.

Låt oss ta ett samtal för att se om jag kan hjälpa dig att förbättra din arbetssituation! Fyll i formuläret nedan så slår jag dig en signal efter julledigheten.

Vi hörs!

Allt gott,

Razu Yousuff

 

powered by Typeform